Spreekuren en openingstijden

 

De praktijk is iedere werkdag geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Inloopspreekuur
U bent iedere werkdag tussen 7.30 tot 8.10 uur welkom op het inloopspreekuur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Meldt u zich bij binnenkomst bij de praktijkassistente.

Afspraak spreekuur
Iedere werkdag is er ook de mogelijkheid om een afspraak op het spreekuur van de huisarts te maken. Neem hiervoor telefonisch contact op met de praktijkassistente op 035-6214498.

Voor een consult reserveren wij tien minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u meerdere vragen heeft, geef dit dan door aan de praktijkassistente zodat zij bij de verdere afsprakenplanning hiermee rekening kan houden.

Telefonischspreekuur
Op alle werkdagen is er een telefonisch spreekuur van 10.00 uur - 10.30 uur.
Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor het geven van korte adviezen en uitslagen van onderzoeken.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. U kunt het huisbezoek telefonisch bij de assistente aanvragen. Graag, indien mogelijk, voor 10.00 uur aanvragen.

Huisbezoeken worden meestal 's middags afgelegd.

In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het heeft daarom onze voorkeur, indien mogelijk, dat u naar de praktijk toekomt.